Politie Enschede

0
123

De Politie in Enschede heeft De Nederlandse Omroep ingeschakeld als partner voor het maken van fantastische online video. We vinden deze opdracht natuurlijk zeer spannend en geweldig en zijn inmiddels begonnen met de opnames.

Voortraject
Een goed project staat of valt met goede voorbereiding. De Nederlandse Omroep houdt van het maken van goede eindproducties en we hebben dan ook een jaar in een voortraject gezeten om te zorgen dat we op dezelfde lijn zitten als wat de politie landelijk voor ogen heeft. In Enschede zijn we reeds gestart met de opnames waarbij we uiteindelijk meerdere diensten gaan leveren.

Mooie eindproducties
TR Broadcasting schiet de beelden, De Nederlandse Omroep regelt de uitzending. Ons merk TR Broadcasting is reeds begonnen met het schieten van mooie beelden in Enschede. Niet alleen werken we met fantastische drone-beelden, ook filmen we leaders en prachtige beelden in 4K-kwaliteit zodat we tevens op de toekomst zijn voorbereid. Met het filmen in ULTRA-HD zijn we voorbereid op uitzending op grote resolutie schermen. Met de komst van de politie op Social Media is dat een mooie aanvulling.

Het filmen
We zijn niet alleen betrokken bij het maken van filmpjes op het bureau, ook tijdens meldingen van de politie zorgen we voor een kijkje achter de schermen. Met lokale filmpjes zullen we op facebook zichtbaar zijn maar ondertussen wordt er ook gewerkt aan een uitgebreider verhaal: Een documentaire over de politie in Nederland.

Vernieuwend
Het idee is om een vernieuwend kijkje achter de schermen van het politiewerk te geven. Met onze professionele crew maken we niet alleen vernieuwende professionele ultra-hd beelden, we zijn ook actief met onze afdeling Graphics om fantastische leaders, lower-thirds en transitions te produceren.

Een fantastische opdracht waar in de toekomst natuurlijk nog veel meer over gemeld gaat worden.
Wij zijn blij met onze nieuwe opdrachtgever en hopen nog vele jaren samen te mogen werken met deze ontzettend gemotiveerde groep mensen!

We hebben inmiddels een prachtige website online waarop u onze video’s kunt bekijken.
Kijk snel op: http://politie.videobeheer.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here